понедельник, 30 октября 2017 г.

Події Постмайданівської України увійдуть в історію нашої Держави як боротьба українського народу проти зовнішньої агресії, за волю, за честь і славу, за народ, за Незалежність Батьківщини. В черговий раз за свою багатовікову історію українці довели, що готові стояти до останнього за волю свого народу. Довели, що готові віддати життя за свободу. Довели, що Честь, Слава, Гідність – це не просто слова, а принципи, заради яких варто жити і заради яких можна померти.
Саме з цього приводу для вихованців школи-інтернату «Джерело» було організовано екскурсію до кінотеатру ім. Довженко для перегляду патріотичного фільму «Позивний Зеніт»
Безпрецедентна національна прем'єра - від авторів національного фільму «ВОЇНИ ДУХУ». Режисери Анна Мартиненко і Тетяна Кулаковська представляють: ФЕСТИВАЛЬ ВІЙСЬКОВОГО ПАТРІОТИЧНОГО КІНО В ТВОЕМУ МІСТІ - «Позивний ЗЕНІТ».
Під час перегляду фільму ми мали можливість подивитись  процес зйомок, подивитись як саме все відбувається на передовій. Це дуже зворушлива історія про героїв України.
Пролита кров наших славних земляків, та тисяч наших хоробрих захисників нашої держави з інших куточків Світу, вимагає від кожного з нас нарешті змінити свою країну. Зробити її, нарешті, такою, як про це мріяли наші предки, мріємо ми, і мріяли Герої сучасної України. Змінитись маємо і ми. Кожен із нас.

Комментариев нет:

Отправить комментарий