пятница, 13 октября 2017 г.

День захисників Вітчизни


   
День захисника України 


Назва цього популярного в народі свята говорить сама за себе. Як свято, цей День прийшов на зміну не менш популярного колись всенародного Дня Червоної Армії.
     Це був один з найулюбленіших і шанованих у народі свят. Народна самосвідомість завжди прагнула до підтримки добрих ініціатив, та вшанування захисників Вітчизни для народу стало однією з гарних славних традицій. 
    Відповідно до Указу Президента України № 806/2014 від 14-го жовтня 2014-го року в Україні, з метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій та перемог українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві і на підтримку ініціативи громадськості, встановлено нове свято - «День захисника України», яке тепер відзначається щорічно 14-го жовтня, в день одного з великих православних свят запорізьких козаків - «Козацька Покрова» («Покров Пресвятої Богородиці
    
Ось, і дівчатка 8-В класу вирішили привітати своїх однокласників з цім святом влаштував їм сюрприз – смачна, запашна, власноруч приготована піца.
Хлопці були приємно здивовані та  разом з  вихователем та класним керівником чаювали та пригощалися.




У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх захисників нашої Вітчизни! Бажаємо їм благополуччя і сил, здоров’я і щастя! Мирного неба і смачного хліба! Зі святом Вас дорогі наші захисники!

Комментариев нет:

Отправить комментарий