понедельник, 5 декабря 2016 г.

Агітбригада "Зебра"

Більшість дорожньо-транспортних пригод з дітьми трапляються через недотримання норм безпечної поведінки на вулицях і дорогах. В КЗ «ЗСЗШІ «Джерело» було створено агітбригаду «Зебра», яка прагне навчити дітей дотримуватись норм безпечної поведінки на вулицях і дорогах відповідно до нових Правил дорожнього руху України. 
Гурток прагне прищепити неповнолітнім повагу до професій водія та працівника міліції - інспектора ДАІ, організувати змістовне дозвілля гуртківців, виховувати в них культурні та естетичні смаки, забезпечити всебічний розвиток молоді згідно основних вимог і засад державних документів про національну освіту і виховання, позашкільну освіту.
Так, з 21-30 листопада для учнів 1-4 класів  була проведена виховна година на тему «Безпека на дорозі». Члени шкільної агітбригади юних інспекторів дорожнього руху докладно розповіли учням молодших класів про правила поведінки на дорозі та про небезпеки, які чатують на тих, хто нехтує цими правилами, показали дітям навчальні відеоролики та мультфільми з безпеки дорожнього руху.
Актуальність проведення таких заходів очевидна, адже пам’ятати про правила безпечної поведінки на дорозі повинні усі. 
Ідуть роки, і ми невпинно намагаємось збагнуть, як жити нам безпечно, який  в житті обрати путь. Та з кожним днем ми розуміємо суть і ціну  свого життя. Тож будь ти, друже, мудрим та розсудливим. 
   Не забувай безпеку руху, всі правила завжди вивчай. Про небезпеку пам'ятай і не втрачай щасливу смугу! Наше життя – у наших руках!

Комментариев нет:

Отправить комментарий